elham724

اطلاع رسانی

elham724

اطلاع رسانی

طرز تهیه “آبگوشت غوره”

“آبگوشت غوره” غذای محلی کردستان و همدان است که بسیار خوشمزه و لذیذ است.  مواد لازم برای آبگوشت غوره :
گوشت گوسفند :  نیم کیلو
غوره :200 گرم
سیب زمینی :375 گرم
پیاز:1 عدد
لوبیا :  87٫5 گرم
نخود :87٫5 گرم
ادویه :1 قاشق مرباخوری
زردچوبه :1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
نمک : به مقدار کافی 
آبگوشت غوره 

طرز تهیه آبگوشت غوره :
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید.

سپس داخل قابلمه ای گوشت گوسفند را به همراه حبوبات خیس داده شده ، یک عدد پیاز  و مقداری دنبه قطعه قطعه شده با هم مخلوط کنید و حدود یک لیتر آب داخلش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.

کف های جمع شده روی قابلمه را با قاشق بردارید تا آب گوشت شفاف شود.بعد از به جوش آمدن آب ، مقداری نمک و زردچوبه به آنها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا آبگوشت به آرامی بپزد.

در حین پختن آبگوشت سیب زمینی را پوست بگیرید و به همراه رب داخل آن بریزید. در انتها پخت هم مقداری غوره داخل آبگوشت بریزید .

 بعد از 20 دقیقه جوشیدن غوره ، آن را بچشید و بعد حرارت را خاموش کنید و آبگوشت را سرو کنید.

پخت آبگوشت غوره 

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت غوره
آبگوشت غوره جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آبگوشت غوره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.