elham724

اطلاع رسانی

elham724

اطلاع رسانی

۶۴ تکنیک برای یادگیری سریع تر، بهتر و عمیق تر

شود که انسان ها تنها از ۱۰ درصد قدرت فکر خود استفاده می کنند


۶۴ تکنیک برای یادگیری سریع تر، بهتر و عمیق تر

۶۴ تکنیک برای یادگیری سریع تر، بهتر و عمیق تر

گفته می شود که انسان ها تنها از ۱۰ درصد قدرت فکر خود استفاده می کنند و تفاوت بین نوابغ و افراد معمولی تا حد زیادی به این مسآله برمی گردد. با به کارگیری ۶۴ روشی که در ذیل شرح داده شده می توانید میزان یادگیری خود را چند برابر کنید. توصیه می شود این روش ها را با فونت بزرگ چاپ کرده و روی دیوار اتاق اتان نصب کنید طوری که هر روز آن را ببینید.

   

این ۶۴ روش در ده بخش ارائه می شود شامل:

در مورد این روش ها اگر تجربه ی شخصی و یا مطلب، عکس و ... کامل کننده ی دیگری دارید برای ما ارسال کنید. هم چنین اگر روش خاص دیگری برای یادگیری بهتر مطالب دارید مطرح کنید تا بقیه ی دوستان اتان نیز از آن بهره ببرند.

 

سلامت

۱) هنگام مطالعه پای خود را حرکت دهید. در طول مطالعه و نشستن در یک مکان برای مدت طولانی، پای خود را هر چند وقت یک بار به سمت بالا و پایین تکان دهید. این کار موجب افزایش جریان خون شده و یادگیری و تمرکز را افزایش می دهد.

 

۲) برای فکر کردن غذا بخورید.خوردن صبحانه بسیار ضروری است زیرا پروتئین مغز را تامین می کند. کمبود پروتئین برای مغز باعث سردرد می شود.

۳) ناهار سبکی بخورید.ناهار سنگین باعث خواب آلودگی می شود اگر بعد از ناهار فرصت خوابیدن ندارید، سعی کنید ناهار سبکی انتخاب کنید.

 

۴) از داروهای تقویت حافظه استفاده کنید.داروی گیاهی ژینکگو بیلوبا که باعث افزایش جریان خون در مغز می شود بدون عوارض جانبی در بازار موجود است.

 

تعادل

۵) از اضطراب و افسردگی به دور باشید. استرس و ناراحتی باعث کاهش یادآوری اطلاعات می شود و از این رو کاهش قدرت یادگیری می شود. گاهی اتاق روشن تر و خوردن غذاهای طبیعی بیش تر باعث افزایش شادابی و آرامش می شود.

 

۶) برای ارائه ی ایده ی جدید بخوابید!

 

۷) بین مطالعه استراحت کنید.تغییر وضعیت روحی و جسمی باعث مشخص شدن استرس هایی می شود که در حال مطالعه بر ما حکمفرما شده اند و ما از آن ها بی خبریم. مطالعه همراه با استراحت های هرچند کوتاه بسیار مفیدتر از مطالعه ی طولانی بی وقفه است. برای این منظور، به ازای هر ۹۰ دقیقه مطالعه، ۲۰ دقیقه استراحت داشته باشید.

 

۸) حین مطالعه در فواصلی پیاده روی هم داشته باشید. پیاده روی و قدم زدن هر چند کوتاه باعث تغییر تمرکز ذهن شده و به ذهن مجال بازآوری مطالب و خلاقیت را می دهد.

 

۹) موضوع مورد تمرکز خود را تغییر دهید.گاهی که فرصت کافی برای استراحت و تجدید قوا ندارید، می توانید نقطه ی تمرکز خود را از یک موضوع خاص به موضوعی که با آن آشناتر هستید تغییر دهید.

 

تمرکز و خط فکری

۱۰) موضوع مورد تمرکز خود را تغییر دهید ۳ راه مختلف برای یادگیری وجود دارد: دیداری، شنیداری و حرکتی. اگر در یکی از آنها موفق نیستید، دیگر راه ها را امتحان کنید.

منبع:ihoosh 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.